Hemmet behöver lite kärlek

Varken jag eller Sara är speciellt intresserade av inredning, men det betyder ju inte att vi inte vill ha det fint hemma. Nu har vi bestämt oss för att vi ska göra ett ryck vad gäller mysfaktorn i hemmet. Vi har fina möbler och det är inget fel på tapeter och liknande, men det saknas lite personlighet. Vi har helt enkelt inte så mycket prylar. Jag menar alltså att vi mest har själva möblerna men inte så mycket prydnader, som blomkrukor, ljuslyktor, tavlor, skulpturer och annat.

Shoppa heminredning på nätet
Eftersom vi inte är så inredningsintresserade så är vi inte heller så sugna på att gå i inredningsbutiker. De är ofta små och trånga och luktar starkt av doftljus och liknande. Vi shoppar hellre på nätet där man har ett mycket större utbud och där man kan ta det i sin egen takt och göra det när man själv vill, utan någon påstridig expedit som försöker sälja på en något som man egentligen inte behöver.

Riktigt snygg jordglob från Trademax.se
Riktigt snygg jordglob från Trademax.se
Vi har hittat en sida som heter Trademax som säljer inredning i vår smak. De har massor av saker vilket är bra då man kan beställa allt från samma ställe, och dessutom bra priser. Jag har till exempel hittat den här jordgloben som jag är lite sugen på. Jag har alltid gillat jordglober av någon anledning. Tyvärr verkar den där inte ha någon belysning, vilket är en sak som ökar myskänslan för en jordglob. Men å andra sidan är den ju vit så den kanske inte behöver lysa för att vara snygg.

Det finns faktiskt väldigt mycket snyggt på Trademax, allt från tavlor till speglar, kuddar, klockor, vaser och, ja, det mesta man kan komma på som man vill ha i ett hem. Nu ska vi bara komma överens om vad vi ska ha och sedan är det bara att beställa. Jag hoppas att jordgloben kommer med på listan! En sak som är lite roligt är att man kan välja att visa produkter efter färg på Trademax, så om man till exempel har vitt och blått som färgtema hemma så kan man hitta produkter som passar det helt enkelt genom att välja de färger man vill se i filtreringen. Nu har vi inga sådana speciella preferenser, men jag tycker att det är en rolig funktion!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *